Λύσεις για Όλους

Οι συνεργάτες της SoftOne μόνιμα τοποθετημένοι δίπλα στις ανάγκες των πελατών τους έχουν προβεί στον σχεδιασμό λύσεων που απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων με σκοπό να διευκολύνουν τις καθημερινές τους λειτουργίες.


SEPA

Το SEPA (Single European Payments Area) το οποίο δημιουργεί εντός του Soft1 μαζικό αρχείο πληρωμών με δυνατότητα αυτοματοποιημένου Upload στην εκάστοτε τράπεζα παρέχοντας ευκολία, ασφάλεια και ταχύτητα στις συναλλαγές.

Περισσότερα εδώ


Courier

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί των συνεργατών της SoftOne σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών (ACS, Γενική Ταχυδρομική, Speedex, DHL) αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες Web υπηρεσίες.

Περισσότερα εδώ


Προμήθειες Πωλητών

Οι προμήθειες πωλητών είναι module που αφορά τον σχεδιασμό και υπολογισμό προμηθειών πωλητών βασισμένο σε ποικίλα σενάρια.

Περισσότερα εδώ


Purchase Order

Οι συνεργάτες της SoftOne για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους αναφορικά με το κύκλωμα της παραγγελιοδοσία στους προμηθευτές δημιούργησαν ένα module που μπορεί να ικανοποιήσει και το πιο απαιτητικό σενάριο P.O.

Περισσότερα εδώ


CRM-web offers

Η εφαρμογή Soft1 CRM, σας επιτρέπει να "ανοίξετε" τις σχέσεις με τους πελάτες σας, αυτοµατοποιώντας τις λειτουργίες πωλήσεων, marketing, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.

Περισσότερα εδώ


CTI- Διασύνδεση με τηλεφωνικά κέντρα

Οι συνεργάτες της SoftOne έχουν αναπτύξει μια ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού η οποία παρέχει υπηρεσίες αυτοματοποιημένης διαχείρισης εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Soft1 για όλα τα τηλεφωνικά κέντρα.

Περισσότερα εδώ